Csokitorta liszt helyett dióval?
Figyelt kérdés
2017. jún. 15. 22:40
1/11 anonim válasza:
Meglehetősen drága lesz, ha össze is állna a "tésztája".
Gondolom egészségeset szeretnél csinálni, de ez így már elég durván olajos lenne. Hogy finom lenne-e, kérdéses.
Esetleg kipróbálnám picike, diótól alig nagyobb "tésztával", hogy milyen.
2/11 anonim válasza:
Véleményem szerint meglehetősen sűrű, tömör tészta sülne belőle. Ha neked ez nem gond, nem lesz csalódás, mert nem egy piskótaszerű végeredményre vágysz, akkor hajrá.
3/11 anonim válasza:
Nyilván semmi köze egy magas sikértartalmú, nagy vízfelvevő képességű gabona őrleménynek egy kb zsiradékból és némi rostból álló olajos maghoz...
4/11 anonim válasza:
Az én csokitorta receptemhez csak egy evőkanál liszt kell, többször helyettesítettem már mandula liszttel.
Szerintem a dióval is harmonizál.
A diós piskóta csokikrémmel megtöltve, szintén jó kombináció.
Kísérletezz bátran, biztosan finom lesz.
5/11 anonim válasza:
Liszt helyett dió? Atya isten, ennyi erővel bármi felcserélhető bármivel.
6/11 anonim válasza:
Vagy esetleg keserű kakaóporral is megpróbálhatod.
7/11 anonim válasza:
A piskótaszerű téstrákban pont bármi lehet, hiszen nem kell megkelnie. Go ndoljunk csak a máktortára.
9/11 anonim válasza:
Létező recept, anyósom szokta. Elkérjem?
10/11 anonim válasza:
igen, létezo recept, siman mukodik és jo is lesz.
mondjuk én dios krémet teszek bele, ugyhogy igy már ditorta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!