Miért kozmált le a petrezselymes újkrumplim?
Figyelt kérdés
Úgy csináltam, ahogy mondták/írták. Zsiradék forrósít-petrezselyem, összekavar, krumpli bele, összekever. Fedő alatt pároltam keverés nélkül. Kis tűzön csináltam, alátétlemezzel és mégis. Ma megint csináltam, ezúttal már lefedve "dobáltam", mégis. Mit hibáztam?2017. jún. 9. 17:01
11/11 anonim válasza:
Én kétféle módon csinálom.
Vagy tapadásmentesben, úgy ahogy te írtad.
Vagy jénai edényben rétegzem egymásra az újkrumplit, petrezselyemzöldet (és sót) és vajszeletkéket. És lefödve a mikróban forgatok rajta max fokozaton vagy 7 percet, míg kifúj a gőz, akkor összerázva (nem kinyitva) átkeverem és még 3-4 percre maxra visszateszem. Kendővel eltakarva mire megterítek és összetrombitálom a családot, fogyasztható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!