Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Petrezselymes burgonya mellé...

Petrezselymes burgonya mellé mit szoktál készíteni?

Figyelt kérdés
Valami kis tavaszi kajára gondoltam. Petrezselymes burgonya új krumpliból, ubisali + mit csináljak?
2014. máj. 23. 10:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Én általában rántott húsokat és/vagy zöldségeket készítek vagy sült húst/zöldséget. Olyat nem ami szaftos (pörkölt, tejszínes finomságok) mert valahogy nem passzolnak össze.

Egy kis rántott patiszonhoz mit szólsz? Könnyű is és tavaszi is.

2014. máj. 23. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Hentestokanyt. Sült csirkemellet. Rantott húst.
2014. máj. 23. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 A kérdező kommentje:
És rántott húshoz milyen húst kérsz a hentestől? Nem vagyok annyira házias:) mit kérjek pontosan?
2014. máj. 23. 11:00
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Natur szelet

Rántott sajt

Kárpáty

resztelt máj

grillezett hal

karfiol dubarry módra

2014. máj. 23. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Rántani a karaj a legjobb, esetleg tarja.
2014. máj. 23. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

nálam a rántott hús: csirkeszárny,csirkecomb ,pulykamell.

Sertésből is lehet ,de nekem sertés allergiám van nem ehetek semmit ami sertés.

serésből: Karajt,vagy tarját kérj rántani a karaj szárazabb a tarja finom szaftos.

2014. máj. 23. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen húsból szeretnéd: Sertés? Csirke? Pulyka?

Sertés:

- karaj (lehet sertésszűz vagy borjúkaraj) - kicsit majd klopfold ki, egy két ütéssel, nehogy papírvékony legyen

- sertésmáj

- sokan vesznek tarját is, de az elég zsíros, inkább csak süsd meg


Csirke:

- csirkecomb

- csirkeszárny

- csirkemell - sokan száraznak gondolják, de pont tegnap ettem isteni szaftos csirkemellet sörtésztában kirántva. Ha jól készíted el, akkor nem lesz száraz.


Pulykával még nem dolgoztam rántott húsok terén, így ahhoz nem tudok hozzászólni. De annak is általában a mellehúsát rántják.


És ott vannak még a halak, az is könnyű lehet. Olyan kérj ami filézve van, így nem kell szenvedned vele :)

1. voltam

2014. máj. 23. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Fa. A csirkemellet en be szoktam aztatni fűszeres tejbe par órára, vagy egy éjszakára. Nagyon finom omlós lesz, nem száraz soha.
2014. máj. 23. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim válasza:
100%
Én is pont petrezselymes burgonyát készítek rántott tökkel, de szoktam rántott karfiollal is. De a rántott húsok is tökéletesek hozzá.
2014. máj. 23. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

A rántott húsokon, rántott zöldségeken kívül jó még a petrezselymes krumplihoz a sült kolbász-hurka is, vagy a fasírozott gombócban, vagy stefániában.

Maradék petrezselymes krumplihoz már megteszi a tükör-tojás is! :)))

2014. máj. 23. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!