Fasírthoz krumplipüré, vagy petrezselymes krumpli?
Hát ha muszáj akkor inkább krumplipüré.
De tekintve hogy a krumpli+hús nem épp a legegészségesebb kombináció inkább párolt zöldségeket tálalnék mellé és valamilyen öntetet :) Vagy legalább a krumplipürébe tennék más zöldséget is, pl. zellert vagy hasonlót.
Bármelyik jó, én speciel a petrezselymeset szeretem jobban, de nálam a püré mindig veszt, főleg, ha krumplin és vajon kívül bármi más is van benne. De ez egyéni ízlés.
Plusz savanyúság.
A püré zöldségekkel feldobása, amit már írtak, nem rossz ötlet, jobban is néz ki úgy. De azért simán sincs vele gond, csak legyen mellé zöldség valamilyen formában. Kivéve, ha nem szereti senki. Nekem alap.
Köszönöm a válaszokat!
Főzelékek mellé szoktam fasírtot készíteni, vagy valamilyen majonézes salátával, de mivel mindkettő volt már az elmúlt egy hétben így gondoltam jó lesz a fent említett két köret lehetőség valamelyike. Püré, és paradicsomszósz lett végül, finom volt így is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!