Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Segítség! Megmaradt krumplipür...

Segítség! Megmaradt krumplipüréből (tejföl és margarin is van benne) lehet valamit csinálni? Ha igen mi lenne az? Nem szeretném kidobni. Tudtok adni nekem valami jó tippet?

Figyelt kérdés

2015. febr. 12. 07:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
mi vagy másnap is eszünk, vagy felhasználjuk további sütés főzéshez (pogácsa, fasirt stb)
2015. febr. 12. 07:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csinálhatsz belőle krokettet,pogácsát,gombócot,burgonyás kenyeret vagy pásztorpitét.
2015. febr. 12. 07:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Akár nudlit is lehet belöle, de dödöllének, pogácsának, pásztorpitének is át lehet alakítani.
2015. febr. 12. 07:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
jaj de aranyosak vagytok :) köszönöm!!! jöhetnek még tippek :)
2015. febr. 12. 08:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Krumplis tészta = grenadírmars

Krumplis lángos

2015. febr. 12. 08:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Csinálhatsz valami tepsis-paplanos összeállítást is. A paplan természetesen a rákent maradék krumplipüré.

lehet darált pörkölt, vagy elősütött hússzelet, de bármilyen zöldség is, akár hússal variálva.

a lényeg, hogy a krumplipürével szépen be kell vonni, forró sütőben pirosra sütni.

Extra finom, ha a megsült krumplira szórunk egy kis reszelt sajtot és még 1-2 percre visszatoljuk a sütőbe.

2015. febr. 12. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
Keversz hozzá lisztet, amennyit felvesz, hogy gyúrható legyen. Kisütöd pogácsának, és főzöl mellé egy finom levest. pl. bablevest, gulyáslevest, foghagymás zöldséglevest, vagy egyszerű rántott levest.
2015. febr. 12. 09:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
keverj hozzá lisztet hogy gyúrható legyen reszelt sajtot és golyókba panírozd be és süsd ki.
2015. febr. 12. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Hercegnő-burgonya! A krumplipüréhez keverj tojást és sütőben tálcán kis "korongokat" formázz belőle. Süsd meg, ha jól csináltad a külseje ropogós, a belseje krémes marad.
2015. febr. 12. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy réteg püré, egy réteg bármilyen - maradék vagy frissen vett, de kicsit előre lesütött - darálthús, az utolsó réteg a püré.

Erre tehetsz tejfölt és prézlit, esetleg reszelt sajtot, és be a sütőbe!

Ez a sokak által kedvelt és gazdaságos Parmentier- burgonya.

Jó étvágyat!

2015. febr. 12. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!