Normális, hogy a zsír iszonyatosan büdös ha sütök
benne valamit?
Figyelt kérdés
Multkor elhánytam magam,szó szerint (bocs,tudom ,hogy undoritó) . Most anyám süt rántotthúst olajban,és rakott bele egy kanál zsírt de valami iszonyatosan büdös,biztos hogy nem avas,a legutóbbi óta már új dobozt bontottunk.
Ennek tényleg ilyen erős szagának kell lennie? Amúgy nem vagyok finnyás,de forog a gyomrom tőle.
Nem büdös, csak ezek szerint a te gyomrod nem tolerálja. ÉN pl az olívaolaj szagát vagyok képtelen elviselni, gyomorforgatóan gusztustalan szaga van.
2010. máj. 18. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
12/18 anonim válasza:
Ha bolti zsír,akkor lehet büdös. Én mindig zsírt használok a főzéshez,olajban csak a rántott húst sütöm-. Az olaj sokkal büdösebb a zsírnál. És egészségtelenebb is.
2010. máj. 18. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
13/18 anonim válasza:
Nekem az oliva a kedvencem, de nincs is sok szaga xD
2010. máj. 18. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
14/18 anonim válasza:
nyugi, én is rosszul vagyok a szagától, de vagy 10-12 éve
a disznóhust se birom megenni a szaga miatt, pedig megprobáltam
kérd meg anyukád inkább süssön olajba ...
2010. máj. 18. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
15/18 anonim válasza:
Gyanítom, ritkán eszel, főzöl sertéshúsból ételeket. Azért érzed büdösnek, mert nem vagy hozzászokva. Régen, amikor nap mint nap sertést ettem, észre sem vettem, de most, hogy főleg csirkét eszem, én is rosszul vagyok a szagától!
2010. máj. 18. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
16/18 A kérdező kommentje:
zsíroskenyeret szoktam enni (bár most épp fogyozóm:), úgy nagyon szeretem, csak akkor érzem büdösnek ha abban süt anyám. Bolti zsír egyébként,és tudom,hogy az olaj egészségtelenebb,de attól még büdösnek érzem.
Amúgy igen,valószinüleg nem vagyok hozzászokva,mert anyám majdnem mindent zsirral süt,és ő nem érzi a szagot.
2010. máj. 18. 14:46
17/18 anonim válasza:
A zsír egészségtelen. Az olaj nem./Telített és telítetlen zsírsav./
2010. máj. 19. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
18/18 anonim válasza:
Az olaj 140 fok fölött karcinogén. 140 fokon viszont nem lehet sütni benne, csak fölötte. A zsír felnyomja a koleszterint. Döntsd el hogy rákot akarsz e vagy magas koleszterint. Mellesleg zárójelben jegyzem meg, hogy régen csak zsír. Valahogy nem szenvedtem a népem magas koleszterinbe. Vajon miért...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!