Ebbe a kajába miből mennyit kell tenni?
Nagyon gyakorlatlan vagyok és nincs itthon aki segítsen.
Az lenne a kérdésem, hogy a borsból, pirospaprikából, majoránnából, sóból ételízesitőből mennyit kell beletenni?????
A recept a következő:
Pirított sertésmáj
Hozzávalók:
60dkg sertésmáj
3 fej vöröshagyma
bors
majoránna
pirospaprika
só
ételizésítő
Mindenből ízlés szerint, de azért ha az segítség akkor kb.:
bors:3-4nagyobb csipet
majoranna:2-3csipet
ppaprika:4-5 teáskanálnyi
ételízesítőt én nem tennék bele (gondolom vegetára gondolsz)
só:3-4 csipet
A sót csak ha már elzártad és készvan csak akkor tedd bele, különben bekeményedik a máj.Éppen ezért nem tennék bele ételízesítőt, mert tartalmaz sót ezért nem tehed bele főzés közben, ha a végén teszed akkor a benne lévő szárított zöltségek kemények maradnak és elrontja az élvezeti értékét.
Fojamatosan figyeld, mert a máj kényes, ha már jó vedd le a tűzről mert ha túlfözöd szintén bekeményedik.
Jó főzést és jóétvágyat.
jajj nagyon szépen köszönöm nagyon aranyos vagy.
Háát..most csinálok ilyet először és remélem sikerül finomra megcsinálni és nem lesz kemény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!