Kacsacombot szeretnék serpenyőben sütni, gáztűzhelyen és nem sütőben. Hogy csináljam, hogy átsüljön rendesen, ne legyen nagyon rágós?
Figyelt kérdés
Eddig mindig rágósra sikerült, a bőre pedig nagyon megsült.2017. jún. 4. 15:08
11/12 anonim válasza:
A bolti az gumikacsa, sosem lesz jó, pláne serpenyőben.Vegyél háztól és fiatalt, az megsül jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!