Van olyan könyv, ami megtanít rendesen főzni?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Pelle Józsefné: Főzőiskola.
Minden benne van részletesen, onnan kezdve, hogy mire van szükség a konyhában, mit mennyi ideig kell főzni, hogy készül a rántás, stb. Magyaros, hagyományos ételek vannak benne, főzeléktől a pörköltekig minden.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Vannak hát,googlén is sok ilyen van,nem csak egy. Keress és ami szimpi töltsd le.
Pontos nevet nem tudok,de én úgy szoktam főzni,hogy belepötyögöm,mit akarok és kiadja a receptét és megcsinálom amit ír.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Horváth Ilona: Szakácskönyv. Szerintem alapdarab minden konyhában, én akkor kaptam a nagyimtól, mikor 3 éve különköltöztem a vőlegényemmel.
Teljesen egyértelmű dolgok is érthetően le vannak írva, a receptek pedig az "átlag" magyar ízléshez illeszkednek, legalábbis én így érzem.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Horváth Ilonának még egy pont. Igaz magyar átlagízlésre van szabva, de valóban az alapoktól kezdve a világon minden megtanulható belőle. Az utógondozók folyamatosan frissítik, így nem lehet mondani, hogy nem halad a korral.
Persze lesznek majd extravagáns ízlésűek, akik majd megint lefikázzák...ha valóban meg akarsz tanulni főzni, és jókat enni vedd meg. Később lehet a sztárszakácsok kacifántos műhelyeibe is belesni,de az legfeljebb egy kis világlátásnak tekinthető.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Én mindkettőt szerettem forgatni!
Pelle Józsefnét és Horváth Ilonát egyformán.
Akár melyiket is tudod először megszerezni, kezdd azzal, majd utána találsz mást is...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Speciel a gulyásba nem kell rántás :), úgy, hogy tényleg hallgass a jó tanácsot adókra, és vegyél egy sima alapszakácskönyvet, ami otthoni használatra kiváló tud lenni.
Szakácstankönyvet csak akkor vegyél, ha ezt a szakmát szeretnéd kitanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!