Csirkelábat hogyan kell a levesbe rakni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék húslevest főzni, most viszont van itthon csirkeláb. Sose raktam még a levesbe. Azt tudom, hogy le kell vágni a körmöket, de a börét is le kell szedni? Illetve mennyi ideig kell főzni? Egyszerre tegyem a többi hússal együtt a vízbe? Köszönöm :)2017. máj. 13. 13:15
1/7 anonim válasza:
Nem kell leszedni a bőrét, csak alaposan megsikálni, főleg a talpi részt. Ami így is sötét marad, azt levághatod róla. Nyugodtan tedd bele a többi hússal együtt.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. máj. 13. 13:39
3/7 anonim válasza:
Én a bőrét mindig leszedem, az ujjbegyeket levágom és a talpát is.
5/7 anonim válasza:
4
Te láttál már vagy ettél már csirkelábat?
6/7 anonim válasza:
Azt a sárgás, keményebb bört le kell szedni (általában a láb felsö részén van), és aztán hideg folyo vizben megmosni, körmöket levágni.
Mama igy tanitotta, a fekete foltokat nem szedem le a "talpán", ha lemosod, nem lesz bajod töle.
7/7 anonim válasza:
Igen, a 6-os által írt u.n. pogány-bőrt leszedjük a lábáról, ugyanúgy, mint az egész testéről is koppasztás közben a külső bőrt ledörzsöljük. Alatta megmarad a normál bőre, azt már csak mossuk, akár lábán, akár máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!