Tarkabab levesbe muszáj rántást tenni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 10. 19:41
1/11 anonim válasza:
Rántást, vagy habarást szoktak bele tenni, anélkül fura lenne.
Illetve van olyan mód, hogy, a babgulyáshoz hasonlóan hagymás zsiradékon kezdik, zöldségekkel, csak éppen hús nélkül. akkor nem kell bele rántás.
2/11 anonim válasza:
Én soha nem teszek bele, és nem hiányzik belöle
3/11 anonim válasza:
Ha nem teszel hozzá rengeteg vizet, akkor fölösleges
4/11 anonim válasza:
Bárhogyan meg lehet főzni, de én csak rántással szeretem! Attól függ, te hogyan szereted!
5/11 anonim válasza:
Rántás nélkül az íze sem jó, és a leve sem elég sűrű.
6/11 anonim válasza:
Nem muszáj, de nekem rántással jobb az íze. Próbáld ki rántás nélkül, hátha neked meg pont úgy jön be jobban. Egy próbát megér.
7/11 anonim válasza:
Dehogy kell. Mikor megfott a bab, egy keveset merj ki, turmixold ossze es azzal suritsd a levest. Sokkal finomabb, raadasul egeszsegesebb igy.
8/11 anonim válasza:
Tegyél, mert furcsa lesz az íze!
9/11 anonim válasza:
Szerintem meg akkor lesz furcsa íze, ha berántják
10/11 anonim válasza:
Nem muszáj. Lehet bele habarást is tenni, de az sem muszáj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!