Roaden kérdése:
Miért fut ki a leves? Régebben csak beledobtam a forrrásban lévő levesbe a tésztát és ennyi. Egy ideje viszont már a legkisebb mennyiségű tésztától is egyből kifut. Bármelyik márkájú tésztától.
Figyelt kérdés
2016. máj. 1. 13:55
1/2 aperitif válasza:
Azóta veszem ezt észre, mióta ezeket a vacak, vékony falú lábasokat, fazekakat használom. A régi, zománcosnál ez soha nem fordult elő. Szerintem azért van, mert a fazék oldala túlhevül, a beletett tészta megemeli a víz szintjét, amitől az hirtelen forrni kezd, és kifut.
2/2 anonim válasza:
Éppen csak gyöngyözően forrdogáló levesbe tegyétek, és a fazék leves se érjen majdnem a pereméig.És egyik kézzel szórni a tésztát, a másikkal azonnal fel is keverni.
Én még nem tapasztaltam ilyet, de attól még másnál előfordulhat, nem vitatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!