Mik a kedvenc tésztaételeid?
Minden, amiben zöldségféle is van. Az abszolút kedvenc a brokkolis tészta, ez a lehetö legegyszerüb.
Egy fazékban sós vizet forralsz.
Közben a brokkolit kis rózsákra szeded.
Amikor felforrt a víz beleteszed a tésztát meg a brokkolit egyszerre, amikorra a tészta megfö - nem szétfözni! -, akkor a brokkoli is éppen jó.
Leszüröd együtt, teszel rá tejfölt meg esetleg reszelt sajtot, de anélkül is finom.
Én kb negyed kiló tésztához veszek fél kg brokkolit és 2 dl tejfölt.
Nekem a kedvencem egy egyszerü étel.
Hosszúkás tésztát szoktam venni, olyan mint egy szalag.(nem tudom a magyar nevét)
Sertész szüzpecsenyét kis korongokra vágok(nem túl vékonyra). Ezt megpirittom olajon és foghagymagerezdeken, borssal és sóval ízesítem. Mikor átsül, kiveszem az oplajos szaftos léböl. Ebbe a lébe megpirittok/fözök apróravágott zöld spárgát(a spárga legyen friss) majd tejföllel vagy tejszinnel felöntöm. Össze keverem a megfözött tésztával, és a bélszin medalokat ráteszem.
nyam nyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!