Mi a kedvenc levesed?
1. Kukoricaleves
2. Köménymagos rántott leves
3. Frankfurti leves
4. Húsleves
5. Szalonnás krumplileves
Ezeken bármeddig elélnék. Bármilyen húsétel jó hozzá krumplival,rizzsel. Kedvencem a pörkölt,azon belül is a vörösboros marhapörkölt.
Sajnos ritkán eszem.
Frankfurti leves
Zöldséges tészta leves
Borsó leves
Utána jöhet bármilyen húsétel, akármilyen körettel.
De szeretem a rántott zöldség-féléket is, nem zavar, ha pl. a frankfurti leves után rántott tök lesz... :))
- hagyma (tetejére reszelt gruyére-rel)
- nagynéném sajtlevese - bár itt biztosan finomabbra tudná csinálni, mert ezerféle sajt van
- lencse
- hús (de ezt ritkán csinálok) csigatésztával - páromnak cérnametélt
De gyakorlatilag bármelyik levest imádom :)
1. Húsleves -> hétvégente
2. Bableves - rengeteg csipetkével, mellé szigorúan lapcsánkával(vagy tócsni) saját recept alapján, mi máshogy csináljuk, mint általában szokták; második fogásra utána nincs szükség, max. palacsinta, de az sem mindig -> már rég volt, lassan esedékes
3. Savanyú tojásleves (NEM a csurgatott) -> fiam nem szereti, úgyhogy ritkán van; viszont mostanában keveset van otthon, szerintem hétvégén csinálok is
Husleves(Mami)
Bableves(Mama)
Frankfurti(Anyu)
Gombakrem(Knorr)
De a rantott levest is szeretem piritott zsemlekockaval.Meg nyaron a tejes krumplilevest.Mindig mas van hozzajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!