Zöldségleves grízgaluskával (nagymamám főzi) még ritkábban van, mert nem sokat vagyok nála.
Krumplileves (szintén nagymama, anyumé túl sűrű)
2017. ápr. 4. 10:07
12/20 anonim válasza:
bableves, babgulyas es mindenfele bab es borso, parom
2017. ápr. 4. 10:26
13/20 anonim válasza:
Frankfurti leves (nagymamám)
Gyümölcsleves (szintén)
Zacskós kínai levesek (jómagam)
2017. ápr. 4. 10:29
14/20 anonim válasza:
Upsz, kifelejtettem anyukám erőlevesét! Ki fog nyírni! :( ;)
2017. ápr. 4. 10:30
15/20 anonim válasza:
Nem sorrendben, csak ami eszembejutott, hogy nagyon szeretem és magam csinálom.
Fácánhúsleves, húsleves öreg tyúkból/kakasból, az első tavaszi, igazi friss borsóleves (talán ez lenne az első )
gombaleves, gulyásleves félék, frankfurti leves, és újabban a különféle zöldségekből készített krémlevesek.Halászlé is a kedvencem.
Hogy mi van utána másodiknak, mindig az adott hangulat dönti el.A húsos tartalmasok után általában valami édes vagy sós tésztaféle,de a húslevesek után többnyire húsos második fogás van körettel, salátával.
2017. ápr. 4. 13:07
16/20 anonim válasza:
Húsleves, minden vasárnap főzök sok zöldséggel karajból :)
A bazsalikomos paradicsomlevest is nagyon szeretem, a frankfurti levest és a brokkolikrémlevest :)
Füstölt csülkös káposztás bableves, palócleves, tárkonyos ragu leves, mellé sajtos pogácsa, vagy serpenyőben sütött krumplis lángos, de ha nincs idő sűtni a friss rozsos-magos kenyér is megteszi. 2-3 hetente megejtem, ezek kedvencek, de szeretjük a gulyáslevest/csipetkével, huslevest/cérnametélttel is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!