Az öntöttvaslapon vagy acéllapon sül jobban a tészta?
Figyelt kérdés
Gázsütőbe szeretném tenni mert a sütőm alulról nem süti meg kellően a pogácsákat stb.2017. máj. 1. 14:46
1/2 anonim válasza:
Mindegy.
Azért használnak ilyesmi célra sok esetben öntött vasat, mert a vastagság a lényeg, azon múlik, mennyire lesz egyenletesen meleg a felület.
És ilyen vastagságban az öntöttvas jóval olcsóbb.
Viszont az acél kevésbé rozsdásodik, és jobban tisztítható.
2/2 anonim válasza:
... azért az elején azt a rácsot betenném a sütő alja, és a fém lap közé.
A sütő alja baromi meleg!
(mondjuk az eleve egy elég érdekes jelenség, hogy az alja nem sül, ennek eddig szinte csak az ellenkezőjéről hallattam/tapasztaltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!