Ha tul folyos a lekvar, akkor mivel lehetne suriteni utolag?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 16. 14:10
1/4 lewega válasza:
Szerintem főzd át újra zselésítővel.
2/4 anonim válasza:
Igen.
Újra főzd, amíg be nem sűrűsödik,ledunsztolod teljesen steril üvegbe és vársz vele pár napot, amíg magától kihűl.
A dunsztolást, gondolom ismered.
4/4 anonim válasza:
Ha túl folyós a lekvár, akkor egy kis alma pektinnel rottyantsd fel újra, és dunsztold ki.
Egy kiló lekvárhoz egy-két teáskanál pektint tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!