SEGITSÉG! Hogyan süssem meg a tintahalat, amit elvileg kb 3 percig kell sütni-pirítani, ha amikor beleteszem a serpenyőbe rengeteg levet enged?
Figyelt kérdés
Eddigi kísérletem eredménye: letisztított tintahalat papírtorlővel szárazra törlöm,felkarikázom,és forró 195° fokhagymás olajba belerakom,és ahogy elkezd benne mozogni,fehéredni 1perc alatt kienged vagy 100ml vizet magából.. így nem tud pirulni. 5 perc mire elfővi a vízét,és addigra már gumis lesz. Viszont kivettem egy szeletet 3 perc után még a leveses résznél megkóstolni és az még nyers volt.
Tuti tipp? :)
2017. ápr. 12. 10:53
11/11 A kérdező kommentje:
Általában "rendes" kaját eszünk :D
Te nem szereted? :)
2017. máj. 11. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!