Mit főzhetnék felkockázott sertéskarajból? ötletek?
szóval van itthon már felkockázott husim és szeretnék főzni belőle valami finomat,de nemtudom mit.
Pörkölt és gulyás kizárva (pörkölt nemrég volt,gulyás hétvégén lesz).
Tudnátok írni valami ötletet, receptet? nagyon megköszönném.
sertéskarajból gulyás, meg pörkölt?? :-o a gulyáshoz marhahús kell, a pörkölthöz meg túl száraz a karaj
én lesütném, zöldséget: brokkoli v borsó v cukkini, répa, gomba, mehet mellé párolódni - végén tejszínes vagy tejfölös habarás - tészta vagy rizs, mint köret
Én brassói aprópecsenyét csinálnék! :)
Sertéscombból vagy karajból szoktam készíteni.
a brassói jó ötlet, köszönöm, lehet hogy az lesz belőle
Az elsőnek is köszönöm a hozzászólást! sajnos nemigen van itthon zöldség.
10:45-ös vagyok!
És a következő válaszolónak írnám, hogy nem lesz túl száraz, mert én vizet is öntök alá, lefedem, majd, ha megpuhult a hús, zsírjára sütöm!
szia! én is száraznak találom a karajt, de megoldható a puhára készítése.
én lisztbe megforgatnám a húskockákat, zsírban kicsit sütögetném, míg egy kis pörköt kap, aztán zsupsz egy
jénaiba, alá egy kis víz,szorosan lefóliázni és kb 45 percig sütni. utána fólia nélkül pár percig.
persze fokhagymával, sóval borssal ízesitve.
hozzá petrezselymeskrumpli, vagy krumplipüré.
én a szeletelt karajt szoktam így sütni, kicsit szószos a liszttől, de isteni omlós és finom.
üdv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!