A fasirthus be lehet keverni 1 nappal hamarabb? Nem romlik meg 1 ejszaka alatt a hutoben?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 8. 20:51
2/9 anonim válasza:
nyugodtan keverd be, semmi baja nem lesz holnapig.
3/9 anonim válasza:
En nem kevernem be, en mar jartam ugy h megromlott a hutoben 1 ejszaka alatt. amugy kb 5 perc bekeverni, sok idot nem sporolsz, es inkabb legyen friss, nem?
4/9 anonim válasza:
Sózni semmiképp ne sózd, ne legyen besózva egy napig. Amúgy meg lehet csinálni, bár sok értelme nincs.
5/9 anonim válasza:
3-as: a fasirt akkor jó, ha összekeverve LEGALÀBB fél órát áll!
Semmi baja sem lesz egy éjszaka alatt a hütöben (kivéve, ha már elötte is állott volt a hús - akinél megromlott, az nem frisset használt, hanem már eleve a romlás határán volt)
6/9 anonim válasza:
Mi mindig hagyjuk állni egy éjszakát, anyukám szerint akkor "érnek össze" az ízek :) Soha nem romlott még meg!
7/9 anonim válasza:
Semmi baj nem származik abból, ha a bekevert fasírt "anyag", -amiben 'miden benne van-, a hűtőben tárolódik az előző naptól! Sőt, még előnyös is, az ízek jobban összeérlelődnek!
8/9 anonim válasza:
Kellően friss hússal és jó hűtővel egy napig nem lesz gond.
9/9 anonim válasza:
A fasírtban a húshoz tett só éppenhogy tartósít. Ha maga a hús nem romlana meg a hűtőben reggelig, akkor fasírttá bekeverve pláne nem fog megromlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!