Elkészíthetem-e 4 nappal előbb a piskótatekercset? A krémmel való megtöltés később történne meg. Addig hogyan tároljam?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 09:33
1/3 anonim válasza:
Fagyaszd le, majd előtte nap engedd ki, töltsd meg.
2/3 anonim válasza:
Várd meg míg tökéletesen kihűl, és folpack-ba teljesen légmentesen csomagold be. Úgy már a normál hűtőben is tudod tartani, meg sem szárad, meg sem romlik. Ha esetleg azt látod a folpack-on belül, hogy begőzölt, azt jelenti, hogy mégsem hűlt ki rendesen, akkor csomagold újra, különben bepenészedik a bent rekedt pára-nedvesség miatt. Ha ilyesmit nem látsz, tökéletes állaga lesz 4 nappal később is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!