Mit csinaljak a busaval?
Figyelt kérdés
Soha nem ettem es nem is keszitettem meg el.Ma kaptam fagyasztott busa filet.
A sutoben megsutottem de csak soztam.Nincs semmi ize.
Ki lehet meg javitani?
2010. máj. 12. 17:00
1/6 anonim válasza:
Hát a busa már csak ilyen. Teljesen jellegtelen az íze, ezért szokták erőteljesen fűszerezni. És mondjuk ezért nem tartozik a kedvenceim közé. Nem tudom mennyire lehet szálkás (min.10 éve ettem) de felhasználhatod salátába, salátakeverékbe öntettel, vagy majonézzel. Esetleg ha van valamilyen fűszerkrémed, abba mártogatni, vagy kicsit megkenve ütánsütni.
2/6 anonim válasza:
fokhagymás olajban pirítsd még le - borsozd és tegyél rá egy tejszínes zöldfűszeres szószt ;)
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi a valaszokat.
Vegulis ujkrumplival.paradicsommal, hagymaval,paprikaval megegyszer atsutottem.
Nagyon finom lett.
2010. máj. 12. 19:19
4/6 anonim válasza:
Sütőben soha ne süsd! Kivéve, ha fóliában csinálod egy pár cikk fokhagymával bedörzsölöd és teszel rá citromkarikát, 1 szál kakukkfüvet na meg sót, főzöl hozzá főtt burgonyát és azt kevés olajban átpirítod!
5/6 djimmy válasza:
A legfontosabb,előző nap fokhagymás tejbe áztatni.Másnap letörölgetni, sózni, halfüszerezni.Utána vajjal kikent fóliában forró sütöben kisütni /30 perc/ Köret: rizs.+ tartármártás.Ennyi.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi Neked is!Majd kiprobalom.
2010. máj. 30. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!