Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csinaljak a busaval?

Mit csinaljak a busaval?

Figyelt kérdés

Soha nem ettem es nem is keszitettem meg el.Ma kaptam fagyasztott busa filet.

A sutoben megsutottem de csak soztam.Nincs semmi ize.

Ki lehet meg javitani?

2010. máj. 12. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát a busa már csak ilyen. Teljesen jellegtelen az íze, ezért szokták erőteljesen fűszerezni. És mondjuk ezért nem tartozik a kedvenceim közé. Nem tudom mennyire lehet szálkás (min.10 éve ettem) de felhasználhatod salátába, salátakeverékbe öntettel, vagy majonézzel. Esetleg ha van valamilyen fűszerkrémed, abba mártogatni, vagy kicsit megkenve ütánsütni.
2010. máj. 12. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
fokhagymás olajban pirítsd még le - borsozd és tegyél rá egy tejszínes zöldfűszeres szószt ;)
2010. máj. 12. 18:38
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon koszi a valaszokat.

Vegulis ujkrumplival.paradicsommal, hagymaval,paprikaval megegyszer atsutottem.

Nagyon finom lett.

2010. máj. 12. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Sütőben soha ne süsd! Kivéve, ha fóliában csinálod egy pár cikk fokhagymával bedörzsölöd és teszel rá citromkarikát, 1 szál kakukkfüvet na meg sót, főzöl hozzá főtt burgonyát és azt kevés olajban átpirítod!
2010. máj. 13. 11:10
 5/6 djimmy válasza:
A legfontosabb,előző nap fokhagymás tejbe áztatni.Másnap letörölgetni, sózni, halfüszerezni.Utána vajjal kikent fóliában forró sütöben kisütni /30 perc/ Köret: rizs.+ tartármártás.Ennyi.
2010. máj. 29. 19:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi Neked is!Majd kiprobalom.
2010. máj. 30. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!