Chia puding ízesítése? Más receptek?
Figyelt kérdés
A chia puding íze magában nem olyan finom, mivel tudom ízesíteni? Mit lehet még belöle csinálni? Reggelire megfelel? Ha nem más reggeli ötlet?2017. márc. 9. 13:28
1/6 anonim válasza:
Én a zabkásába teszem,illetve szoktam túrógombócba is csempészni.
Önmagában ritkán eszem ha mégis,akkor fehérjeporral,vízzel/kókusztejjel.
2/6 anonim válasza:
Én növényi tejből készítem mondjuk legyen kókusztej mert az különösképpen jó kókusz ízű. dobálok bele banánt, vagy szezon gyümit, de a fagyasztott is jó :) és bele a chia mag. Éjszakára hűtőbe teszem reggel kanalazok rá joghurtot meg dobálok rá cukormentes müzlit. Linkelek az instagramomról képet, hogy hogyan is néz ki ez nálam :) [link]
3/6 A kérdező kommentje:
#2 milyen kókusztejet használsz?
2017. márc. 9. 14:46
4/6 anonim válasza:
alpro-sat :) de amúgy mikor mit, amelyik akciós :D mert valljuk be nem egy olcsó mulatság :)
5/6 A kérdező kommentje:
És egyébként kb mennyibe kerül?
2017. márc. 9. 15:51
6/6 anonim válasza:
Én így készítem:
1/4 pohár chia mag
1+1/4 pohár mandula vagy kókusz vagy mogyorótej
4 ek méz
fél ek fahéj
1/4 pohár cukrozatlan kakaópor
Összeturmixolom, 4 pohárba öntöm és egy éjszakára állni hagyom. Dióval, mandulával, mogyoróval megszórva vagy gyümölcsökkel fogyasztom. Isteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!