Dr Oetker pudingpor forralás nélkül?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szerintetek az működik, hogy a Dr Oetker pudingport nem tejben, hanem tejszínben keverem el, forralás nélkül? Csak ez van itthon, a hulalát meg nem tenném fel a tűzhelyre...
2016. aug. 22. 09:46
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy más lesz az állaga, de nagyon kíváncsi vagyok, úgyhogy kérlek írd meg, mi lett belőle.
2/4 anonim válasza:
Hogyne, sőt akár be is kanalazhatod porformában!
Biztosan isteni lesz!
3/4 anonim válasza:
Ha nem főzés nélküli puding, akkor nem lesz jó íze, (gyakorlatilag nyers marad )akármivel kevered is össze.
Akkor inkább már főzd meg kevesebb vízben, vagy gyümölcslében, és a kihűlő/langyos pudingot keverd össze óvatosan keményre vert tejszínhabbal.
Kellemes, könnyű állagú pudingos krémed lesz.
4/4 anonim válasza:
Ha főzős puding, akkor a keveréstől nem fog besűrűsödni, keverheted bármibe. Csak a főzés sűríti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!