Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kozák kocka (hólabda) krémjéhe...

Kozák kocka (hólabda) krémjéhez a pudingot milyen állagúra kell főzni?

Figyelt kérdés

#puding #hólabda #Kozákkocka
2016. júl. 13. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Sűrűre
2016. júl. 13. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sűrűre...
2016. júl. 13. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A recept szerint fél liter tejben 5 evőkanál lisztet kell olyan sűrűre főzni, hogy az edény falától elváljon. Ezután, ha kihűlt, akkor kell géppel összekeverni a vajas-cukros krémmel.

Ha pudinggal csinálod, csináld kevesebb tejjel, (egy csomagot 3 decivel.)Ezt is kihűlve kell összekeverni simára a krémmel.

2016. júl. 13. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen!
2016. júl. 14. 11:13

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!