Kozák kocka (hólabda) krémjéhez a pudingot milyen állagúra kell főzni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 13. 16:17
3/4 anonim válasza:
A recept szerint fél liter tejben 5 evőkanál lisztet kell olyan sűrűre főzni, hogy az edény falától elváljon. Ezután, ha kihűlt, akkor kell géppel összekeverni a vajas-cukros krémmel.
Ha pudinggal csinálod, csináld kevesebb tejjel, (egy csomagot 3 decivel.)Ezt is kihűlve kell összekeverni simára a krémmel.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen!
2016. júl. 14. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!