Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Régen a szélesmetélt tészta...

Régen a szélesmetélt tészta ugyanannyiba került mint az egyéb tészták (fodros kocka, spagetti, makaróni stb. ) lévén ugyanabból az alapanyagból formázzák mindegyiket, ha pl.4 tojásos. Akkor gyúrjak otthon magamnak?

Figyelt kérdés

Manapság csak elvétve kapni szélesmetéltet 500 gr-os kiszerelésben, akkor is aranyárban.

[link]


2015. szept. 26. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Én már évek óta leginkább fodros-kockát veszek!

Viszonylag vékony, és akár gulyáslevesbe, akár túrós-tésztának, hasonlóknak is nagyon jók, nálam bevált.

2015. szept. 26. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van, a fodros kocka tényleg jó helyette ! Csak a mákos-diós metélt az legyen metélt tésztából. Bár én ma mákos spagettit ettem, semmi gond nem volt vele :)
2015. szept. 26. 18:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Én szinte mindig otthon gyúrom a tésztát (férfi vagyok),

jobban szeretem frissen.

off:

Amikor feljön a "hány tojásos a tészta" kérdés, mindig Nagyim jut az eszembe. Ő mindig "egy tojásos" tésztát gyúrt. Egy tojás meg annyi liszt amennyit felvesz.

2015. szept. 26. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Jobb is amit mi magunk gyúrunk, gyúrtunk, lehet hogy valóban vissza kellene állni rá...
2015. szept. 27. 06:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!