Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sodort rétest szeretnék...

Sodort rétest szeretnék készíteni, a zsírt helyettesíthetem kocka rámával?

Figyelt kérdés

Erre a receptre gondolok:

[link]


2016. febr. 21. 07:54
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Állagra igen, csak ízre lesz nagyságrendekkel gyengébb.
2016. febr. 21. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
28%
Jó rétest akarsz, sütéssel előállított zsírt használjál. A hidegen préseltnek is jóval rosszabb az íze.
2016. febr. 21. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Persze. A legjobb a vaj lenne igazából.


Persze, sokan zsírt használnak, mint hagyományosan, de őszintén szerintem ma mindenki tudja, hogy kényszerből készítették zsírral a parasztasszonyok - vajból nem volt annyi, az értékes volt. A gazdagok, cukrászok régebben is vajjal dolgoztak, egyszerűen azért, mert az íze nagyságrendekkel jobban illett a süteményekbe.

2016. febr. 21. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Mivel a margarinnak alacsony a zsírtartalma, s az íze se olyan jó, jobb lenne a vaj (nem mintha azok egyformák lennének).
2016. febr. 21. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a válaszokat,elkészìtettem rámával,szerintem finom lett,de legközelebb zsìrral is kipróbálom.
2016. febr. 21. 13:47

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!