Sodort rétest szeretnék készíteni, a zsírt helyettesíthetem kocka rámával?
2016. febr. 21. 07:54
1/5 anonim válasza:
Állagra igen, csak ízre lesz nagyságrendekkel gyengébb.
2/5 anonim válasza:
Jó rétest akarsz, sütéssel előállított zsírt használjál. A hidegen préseltnek is jóval rosszabb az íze.
3/5 anonim válasza:
Persze. A legjobb a vaj lenne igazából.
Persze, sokan zsírt használnak, mint hagyományosan, de őszintén szerintem ma mindenki tudja, hogy kényszerből készítették zsírral a parasztasszonyok - vajból nem volt annyi, az értékes volt. A gazdagok, cukrászok régebben is vajjal dolgoztak, egyszerűen azért, mert az íze nagyságrendekkel jobban illett a süteményekbe.
4/5 anonim válasza:
Mivel a margarinnak alacsony a zsírtartalma, s az íze se olyan jó, jobb lenne a vaj (nem mintha azok egyformák lennének).
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a válaszokat,elkészìtettem rámával,szerintem finom lett,de legközelebb zsìrral is kipróbálom.
2016. febr. 21. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!