Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túl hig lett a krémem a...

Túl hig lett a krémem a mirinda szeletbe. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Recept: 20 porcukor, 25 dkg vaj, 25 dkg túró.

Híg lett nem tudom mit tehetnék bele,pudingpor, buzadara?



2017. márc. 4. 11:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Valakinek rossz napja van, és nyomkodja a pirosat, ha kell, ha nem :D
2017. márc. 4. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk azt én sem értem hogy a vaj, a porcukos és a túró keveréke bármilyen arányban hogy lesz híg.
2017. márc. 4. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítséget, legfőképp a 4-es válaszolónak az életmentő receptet, újból összeállítottam és jó volt.

5-ös is jó ötletet adott mire használjam fel a félresikerült krémet.

10-estől kérem a receptet! ;)

11.Én mindenkinek zöld pacsit adtam..

12.Ebben az országban tejföl állagú a túró, úgyhogy a porcukorral simán folyékony maradt..

Vettem rendes kockamargarint, az is segített,mert a vaj amugy is laza állagú.

Majd kiderül h milyen lett ha felvágjuk,de kinézetre jó. :)

2017. márc. 4. 16:53
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

10-es vagyok /és az 5-ös :D!/ .. egészségetekre, bizti jó lesz. Küldöm a receptet is:

[link]


sütés helyett bicikliztem olyan jó idő volt de anyum hozott pont ilyet ma..:)

2017. márc. 4. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:
NEm tudom, melyik országban élsz, hoyg tejföl állagú a túró, de van egy tippem: egy tésztaszüröbe tegyél alulra vagy textilszalvétát (ha öblítövel mostad, akkor elötte alaposan mosd át tiszta vízzel, hoyg a szaga eltünjön, utána alaposan csavard ki), vagy jó minöségü (nem szakadó) konyhai papírtörlöt, erre öntsd a folyékony túrót és hagyd 1-2 órát lecsöpögni, akkor egész normális állagú lesz. (Csak persze így jóval többet kell venni, mert a végén kb fele-kétharmada lesz csak a felhasználható rész)
2017. márc. 4. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsónak is! Németben élek. Csináltam már igazi túrót igy, de az házi túró volt otthon! Köszi az ötletet, biztos sok jó tippet van amugy,de sztem a tejfölt is ha átszürnéd, csöpögtetnéd,nem lenne sűrűbb.
2017. márc. 5. 01:07
 17/17 A kérdező kommentje:
Fini lett. :)
2017. márc. 5. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!