Túl hig lett a krémem a mirinda szeletbe. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Recept: 20 porcukor, 25 dkg vaj, 25 dkg túró.
Híg lett nem tudom mit tehetnék bele,pudingpor, buzadara?
2017. márc. 4. 11:03
1/17 anonim válasza:
Ugye, ugye, miért kellett ennyire baromi sok vajat hozzád adnod, ez legalább egy egész kocka ligának felel meg. Szórj az egészhez még egy 250 gr túrót.
2/17 A kérdező kommentje:
Ahol élek ott híg a turo, szoval az nem jo. Sok receptet megnéztem és a legtöbben ez mennyiség volt.
2017. márc. 4. 11:27
4/17 anonim válasza:
5/17 anonim válasza:
hmm, ha végképp nem megy süss inkább palacsintát abba jó lehet még a krém, komolyan! :)
6/17 anonim válasza:
Ha nem a recept szerint készíted akkor az már nem is lesz olyan ízű, nem lehet ezt feljavítani semmivel, plusz puding meg ilyenek, hülyeség. Több túrót bele, még akkor is ha krémszerű az a túró és minden egyéb másból meg kevesebbet. Vagy próbáld fixálni a krémet.
7/17 anonim válasza:
Csinálj akkor Mirinda üdítőt belőle!
8/17 anonim válasza:
Ezek között (túró, vaj, porcukor) semmi nincs, ami folyik. Talán meleg a vaj. Tedd a hűtőbe egy órára, és meg fog dermedni.
9/17 anonim válasza:
..én is ezt mondtam, hogy pár óra múlva ha megdermed, jóval keményebb lesz:)!!
10/17 anonim válasza:
annyira feldobott a téma hogy nekiállok én is sütni egy tepsivel- bár influenzásan fetrengek egy hete.. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!