Fanta vagy mirinda szelet túró nélkül. Ötlet?
Ránk maradt egy vendéglátásból egy csomó gagyi szénsavas narancsital, ami mindenre jó csak ivásra nem :D
Gondoltam csinálok fanta szeletet, hogy fogyjon, de párom nem szereti a túrót.
Mivel helyettesíthetném? Vagy lehetne valahogy kevésbé túrószerűvé tenni a túrót? Krémesebbre vagy valami.
Várok minden innovatív ötletet, köszi előre is :)
én csináltam már poharakban ilyen narancsos pudingot.
szerintem nagyon finom így magában is.(felfőzöd a cukorral és a pudingporokkal a narancsot)
A hamis mézes zserbó krémje tökéletes hozzá, az én párom sem eszi meg a túrót.
5 deci tejben megfőzök 5 evőkanál búzadarát jó sűrűre, szinte keményre. Közben egy rámát kikeverek 20 dkg porcukorral és a kihűlt darával géppel kikeverem.
Szép fehér stabil krém lesz belőle, ami simán megtartja a fanta szelet pudingos-üdítős bevonatát is.
Már ne haragudj, hogy ezt írom, de ha ivásra nem alkalmas, akkor főzésre-sütésre hogy lenne? Ugyanazt a "gagyi szénsavas narancsitalt" fogjátok megenni.
Most komolyan...
Köszi a válaszokat, nem is gondoltam, hogy ennyi fog jönni :)
Amúgy a mirindát meg jaffát se szeretem de abból is csinálnak ilyet, úgy meg szeretem. :)
Köszi a válaszokat, szerintem vagy a túrókrém fog nyerni, vagy a hamis zserbó krémje. Rákérdezek páromnál. Jó hétvégét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!