Mit rontottam el a mirinda szeletnél?
1/12 anonim válasza:
Az első nekem is ilyenre sikeredett. A mirinda szelet teteje összekeveredett a túróval :D Én másodjára úgy csináltam, hogy miután ráraktam a túrót, beraktam kicsit a hűtőbe, és a mirindás löttyöt sűrűbbre főztem, így nem folyt össze vissza.
2014. jún. 1. 10:54
Szerintem semmit csak a tepsi méretét. Talán, ha kisebbe tetted volna nagyobb magasabb lenne. Meg a tetején nem látom mi van de én nem szoktam semmit tenni.
2014. jún. 1. 10:55
3/12 A kérdező kommentje:
így is nagyon sűrű volt a krém, alig tudtam kenni rajta
a tetején az a narancsos-pudingos krém lenne XD
Barátomnak csináltam évfordulóra..de így nem tudom, elvigyem-e neki?
Szerintem nyugodtan elviheted. Szeleteld fel szépen, ha jól megdermedt, vagy csak vágd le a széleit. Egy kis szépséghibától eltekintve biztos finom lesz (már aki szereti, mert engem ki tudnának vele a világból is kergetni :D)
2014. jún. 1. 11:25
Túl sokat paráztál ezzel az évfordulós mirindával...
Vágd fel érdekesebb formákra, és mentsd, ami menthető.
Biztosan nem lesz kifogása az ünnepeltnek :D vagy:
vágj ki egy köralakot, sablonnal csináld meg a számot,(kivágva sütőpapírból pl.) a kivágást szórd meg kakaóval, vagy fahéjas porcukorral.Máris mutatósabb lesz.
2014. jún. 1. 11:41
6/12 A kérdező kommentje:
úgy tervezem hogy csokimázzal írom rá a számot, vajon milyen lehet?
A forró csokimáz nem fogja megolvasztani a zselét?
2014. jún. 1. 12:10
8/12 A kérdező kommentje:
csokis dekor tollal akarom csinálni
Teljesen nyugodtan vidd el neki, a férfiakat kevésbé érdekli az ételek kinézete. Engem legalábbis mindig kinevet a barátom mikor ezen aggódom. Ő akkor is boldogan megenné amit sütök, ha szétesne az egész és poharas sütiként tudnám csak tálalni. Az íze biztosan jó:)
2014. jún. 1. 12:20
Levágsz a széléből egy csíkot, azon kipróbálhatod a dekortollat. tedd vissza a hőtőbe és nézd meg mennyi idő alatt lesz stabil, illetve nem csúszik meg rajta.
a tapasztaltak alapján mehet élesbe is, vagyis befejezheted a művet :D
A legjobbakat kívánom, mert megérdemled, amennyit izgulsz érte :)
2014. jún. 1. 12:49
Kapcsolódó kérdések: