Miért furcsa a darált sertés hús íze hosszabb fagyasztás után?
Figyelt kérdés
Valójában az érdekelne, hogy meddig szabad fagyasztóban tárolni a darált húst, mert ami csak pár hete van benne, és felengedve elkészítem, az teljesen finom.
De ha régebbit (kb fél év) engedtem fel volt egy fura erős "sertés" íze, vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak...
2017. márc. 1. 12:29
11/11 anonim válasza:
Nem a teszko meg az elorecsomagolas hiabaja, hogy az elelmiszer az ido elorehaladtaval veszit a minosegebol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!