Bolognai szósz, darált hússal? (Lenti alapanyagok alapján egy jó recept? )
#1
sajnos "kéket" adtam, nem értek egyet veled néhány pontban, de köszi a tippet. (de ehhez szakács tudomány nem kell amit leírtál.)
#2
bújj a Google seggébe. "pirossal" értékeltem a recepted...
#3
Köszönöm, a tiedet "zölddel" értékeltem, azonos a szánk íze.
Soffritto kell alapnak készíteni, utána bele a hús, bele a paradicsom, vörösbor és két-három óra főzés.
Nem, kedves kötözködők, nem a húsnak kell ennyi, hanem azért készül ennyi ideig, mert más lesz az íze. A vége felé vörösbor, illetve fél dl tej tíz perccel az elzárás előtt. Ez a dél-olasz recept.
#8
koszi ment a "zold", nem kekeckedeskepp, de a tej mi celt szolgal benne azon kivul, hogy osszeugrik csak a tetejen? :)
#9
Ment a "zold" a frappans valaszodra,arra amit az elso kommentelo irt racafoltal nem kicsit. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!