Miért lesz mindig gumis a muffinom belseje?
Figyelt kérdés
Mindig követtem a receptet, a hőfokot, az időt, a tűpróbánál sem volt nyers, és vártam vele fél órát, és elkezdett gumis állagú lenne a belseje :S mit csinálok rosszul?#muffin #gumis állag
2017. febr. 27. 22:43
1/3 anonim válasza:
Rossz a recept.
Próbáld ki ezt, tejcsoki helyett étcsokit tegyél bele, akkor nem lesz nagyon édes:
2/3 anonim válasza:
Ha gumis a belseje, akkor nincs rendesen megsülve a közepe. Esetleg túl nagy a kapszula amit te használsz, és a belseje nem sül át, mert a receptet kisebb kapszulához állították be. Legközelebb vegyél kisebb kapszulát, ha a recepthez mindenben ragaszkodni akarsz.
Ha nem, akkor 5-10 fokkal alacsonyabb hőfokon 5-10 perccel hosszabb ideig süssed.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket! :) megcsináltam ezzel a recepttel, és ahogy a második ajánlotta, nagyon finom lett :))
2017. márc. 1. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!