Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz mindig gumis a...

Miért lesz mindig gumis a muffinom belseje?

Figyelt kérdés
Mindig követtem a receptet, a hőfokot, az időt, a tűpróbánál sem volt nyers, és vártam vele fél órát, és elkezdett gumis állagú lenne a belseje :S mit csinálok rosszul?

#muffin #gumis állag
2017. febr. 27. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Rossz a recept.

Próbáld ki ezt, tejcsoki helyett étcsokit tegyél bele, akkor nem lesz nagyon édes:

[link]

2017. febr. 27. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha gumis a belseje, akkor nincs rendesen megsülve a közepe. Esetleg túl nagy a kapszula amit te használsz, és a belseje nem sül át, mert a receptet kisebb kapszulához állították be. Legközelebb vegyél kisebb kapszulát, ha a recepthez mindenben ragaszkodni akarsz.

Ha nem, akkor 5-10 fokkal alacsonyabb hőfokon 5-10 perccel hosszabb ideig süssed.

2017. márc. 1. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket! :) megcsináltam ezzel a recepttel, és ahogy a második ajánlotta, nagyon finom lett :))
2017. márc. 1. 20:29

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!