Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemellből írnátok receptek...

Csirkemellből írnátok recepteket, amiben nincs tejtermék?

Figyelt kérdés
2017. febr. 23. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Google
2017. febr. 23. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
A legtöbb kajába csirkével nem megy tej...
2017. febr. 24. 00:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:
úgy értem, hogy tej, sajt, túró, tejszín stb nélkül
2017. febr. 24. 08:07
 4/9 A kérdező kommentje:
már rákerestem, találtam is recepteket!!, csak azért írtam ki, hátha van valakinek valamilyen különlegesebb receotje
2017. febr. 24. 11:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Natúr fűszeres csirkemell, csak jól kell tudni meghsütni, hogy ne legyen száraz, mint a tapló. Semmibe nem kötelező tejterméket tenni.

Pácolt csirkemellhez keverj ki egy kis mézet-kecsapot-mustárt, egy kevés olajat, ízlés szerinti fűszerekkel. Kend be a szeleteket, és félkarikára vágott hagymával rétegezve rakd le egy fedeles dobozba.

Álljon így egy éjjel, de pár óra is elég neki.

Utána tedd át kevéske olajjal kikent tepsibe, tegyél alá egy csöppnyi vizet (ne ússzon a rakomány ) és fóliázd le szorosan. Kb 30 percig süssed, majd a fóliát levéve még piríts rá egy kicsit.

Omlós, finom szaftos lesz a hús.

2017. febr. 24. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:

Csirkemell ördögmártábsban:


a csirkemellet feldarabolod - lehet nagyobb szeletre vágni, de csíkokra is, ha úgy jobban tetszik nektek -, és belekeverni a következö füszermártásba.


1-2 evökanál piros arany (nyugodtan lehet csípös is, ha szeretitek), 3-4 gerezd összerört fokhagyma, 1 tk bors, só ízlés szerint (a piros arany is sós, nem árt óvatosnak lenni) 1-2 evökanál méz - ezeke alaposan összekeverni és a húsdarabokat beletéve legalább 1 órát pácolni.


Egy serpenyöben 1-2 evökanál olajat felforrósítani, a húsokat a páccal együtt beleönteni és kevergetve nagy fokozatok 10-15 percig sütni. Ez idö alatt a hús puha, de nem száraz lesz és a pácból sürü mártás lesz alatta. Ha valaki több mártást szeretne, önthet hozzá a végén egy kevés bort, húslevest, vagy esetleg vizet is, csak oda kell figyelni, hogy ne legyen túl híg.

2017. febr. 24. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
14%

1. Nem kell különböző tejes/akármilyenes pácba rakni előző este, ez csak egy újfajta szokás. Nem hiszem, hogy ezzel sokat javul a cs.mell állaga

2. Akármi recept, amely nem tartalmaz az általad kerülendő hozzávalókat:

- leves, pörkölt, rizses hús, rántott/sült, tepsis, vagy kockára vágott serpenyős, ahogyan akarod, bármit tudsz készíteni belőle, csak ne rakd bele azt, amit nem akarsz enni!!!

2017. febr. 24. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyros
2017. febr. 24. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Kockázd fel, pácold be olajjal-mustárral-fokhagymával-fűszerekkel.

Egy éjszakát álljon ebben a pácban - lepje el -, és másnap nagy lángon gyorsan süsd meg. Nekem így soha nem száradt ki.

2017. febr. 24. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!