Milyen különleges palacsintákat ismertek? Elsösorban sós érdekelne de édes is érdekelne!
- gombás: Maradék gombaparikásból a gombát kevés tejföllel és saját szószával elkeverve beletöltesz a palacsintába, a paprikás szósszal (ha nagyon híg, icipici liszttel és tejföllel behabarhatod) pedig meglocsolod.
- spenótos: A spenótot kevés olajon megfonnyasztod (vagy felolvasztod a mirelitet), só, bors, fokhagyma, kevés főzőtejszín vagy sima tej -> sűrű maradjon! Ez megy a palacsintákba, a palacsinták pedig egy tűzálló tálba. Kevés besamelmártással meglocsolva, sok sajttal megszórva pirosra sütöd.
Nekem ez a kedvencem. Nem csak egy egyszerű palacsinta, hanem egy kiadós főétel.
Szia! én sűrű darált pörkölttel szoktam megtölteni, fölcsavarva., a két végét behajtva rendesen bepanírozom és kirántom.
hagymán dinsztelt fűszeres csirkemájjal is szoktam ugyanígy betölteni és panírozni.
nagyon fonom és laktatató.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!