írnátok jó pulykaszárnyas recepteket?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 11:18
1/2 anonim válasza:
A pulykaszárnyból én húslevest szoktam főzni, ugyanúgy, mint bármely más húslevest, bőven bezöldségelve, grízgaluskával. Egy szárnyat szétosztok a tányérokban a leveshez, a többiről lefejtem a húst és második fogásként főtt krumplival és valamilyen szósszal (alma-, meggy-, birsalma-, paradicsom-, stb.) tálalom.
2/2 anonim válasza:
szia!én gyakran sütök pulykaszárnyat. éles késsel beszúrkálom több helyen, abba dugok fokhagymát, alaposan besózom, leöntöm olvasztott zsírral. aláöntök egy kis pohár vizet, szorosan lefóliázom és be a sütőbe.egy óra múlva megnézem, ha már jön le a csontról leveszem a fóliát és pirosra sütöm.ha még nem elég puha, visszafóliázom és még tovább sütöm.
nagyon finom omlós szokott lenni.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!