Szines/Szivárvány répa kérdés?
A sötétlila szinü répa nem fogja be a többit az elkészítés során?
A neten több receptet találtam, ahol úgy látszik, nem szinezi el a többit, de idöközben nem vagyok biztos.
Vettem egy vegyes színü répát, és tisztítás közben a lila a kezem is befogta, a vágódeszkát is - így külön tettem, nem kevertem a többihez, mert az egésznem akkor lenne számomra értelme, ha mindegyik megtartaná az eredeti színét.
Tartok töle, a netes képek még nyersen készültek, és úgy, hogy a lila csak éppen akkor lett a többihez téve.
Ezért kérem, ha valakinek van személyes tapasztalata, írja meg. Köszi elöre is.
Nekem a színes répákból sajna főzés/párolás után nem sok szín maradt meg... A lila sem lett olyan szép élénklila, mint volt. Fakó lett és nem túl étvágygerjesztő.
Azóta én csak akkor veszek ilyen színes répát, ha nyersen, salátának akarom felhasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!