Szerintetek hogyan kerül bele ebbe a tortába a répa? Kép lent:
Figyelt kérdés
Istenien néz ki ez a torta, csak tudnám a technikát. Olyan, mintha a sárga rész is tészta lenne, de mégis hogyan önti bele? És a levele miből lehet?
2016. febr. 24. 12:30
1/5 anonim válasza:
Tessék, erről az oldalról van a kép, megmutatja, hogyan csinálta.
2/5 anonim válasza:
A levelekre a hozzászólásokban azt írják, hogy fondantból készül. De biztos lehet marcipánból is.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár azt sajnálom, hogy a konkrét tészta receptje az a "zacskó tartalmát keverd ki a rajta lévő leírás alapján"
Vajon ha egy sima piskótából készítem, jó lesz? Vagy valamilyen szaftosabb tésztából kéne, igaz? Ki kell próbálnom majd, milyen lesz kétszer sülve a répa :D
2016. febr. 25. 11:00
4/5 anonim válasza:
Sütésben nem igazán vagyok otthon, de szerintem akármilyen "szivacsos" tészta jó lesz. Nekem is csak az ötlet miatta tetszett meg, szóval köszi a linket, illetve a kérdést. Maga a cikk szerintem is elég reklámszagú. :)
5/5 anonim válasza:
Nem kell hozzá reklám, csak egy recept:) Répaföld tortának hívják, és nem egy nagyon bonyolult elkészíteni, csak picit pepecselős:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!