Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vajkrém készítése tortába...

Vajkrém készítése tortába porcukor nélkül?

Figyelt kérdés
Aki tudna ebben valami ötletet adni,az jó lenne. A problémám az hogy vajkrémmel akarom burkolni a tortámat és abból is készítenék díszítést, virágokat stb,de bármennyit kavarom a vajkrémet nagyon szemcsés marad,tiszta porcukor szemcse az egész. Ha nem tennék bele csak vaniliaaromát és úgy keverném habosra?
2015. dec. 7. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az a probléma, hogy nem szitálod le a porcukrot, vagy nem kevered eléggé. Robotgéppel én 5-8 percig szoktam csinálni, lehet több fázisban is ha nincs annyi türelmed. De ha vaníliás vajjal kened be a tortádat, az szerintem nem lesz finom.
2015. dec. 7. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
És te milyen vajat haszálsz? Teavajat?Mert nekem most egy cukrász ajánlotta a Rama vajas íz nevű mmargarint,de nem lett jó tőle. Hétvégén késíztettem tortát belőle, csak a bevonatnak meg a diszítésnek kellene?
2015. dec. 7. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én teavajat használok, de a vajízű Ráma se rossz. Arra kell figyelni, hogy a vaj szobahőmérsékletű legyen, és Mielőtt hozzáadod a porcukrot, alaposan habosítsd fel, utána kanalanként add hozzá az átszitált porcukrot, és jó sokáig habosítsd. Mielőtt elkezdesz vele díszíteni, alaposan hűtsd le, nehogy szétfolyjon.
2015. dec. 7. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot:)
2015. dec. 7. 19:05

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!