Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hamburger hús készítése?

Ostrom100 kérdése:

Hamburger hús készítése?

Figyelt kérdés
Néztem egy receptet ami jó lenne.Azt nem tudom hogy meddig állna el?Ha megsütném vasárnap,akkor még keddig elállna a hűtőben?Valamint a megsütném a felét vasárnap,a másik felét meg kedden akkor az úgy jó lenne?Mert be kell rakni a hűtőbe hogy megkeményedjen,és ha vasárnaptól otthagynám hétfőig vagy keddig (hűtőbe) akkor annak lenne valami baja?

2015. szept. 17. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:

hamburger hús áll darált húsból, marhafagyűból és sütés előtt meg kell sózni és borsozni


és csak frissen jó


ha kisütöd, akkor mivel ugye belül rózsaszínre kell hagyni, teljesen biztos, hogy 2 nap alatt tönkremegy


nyersen inkább eláll

2015. szept. 17. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Fagyaszd le a kis pogacsakat. Melyhuto is van, ugye?
2015. szept. 17. 23:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Ha vasárnap lefagyasztom és hétfő estefele megsütöm,akkor kedd délután még jó lesz?(finom,ehető)
2015. szept. 18. 15:56

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!