Nem lenne okosabb a neten keresni egy receptet, mint kiírni és arra várni hogy ugyanazt valaki bemásolja neked? Ha már "SOS", nyilván ezen múlik az életed...
2015. nov. 8. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 A kérdező kommentje:
Én is keresem, de gondoltam hátha valaki mond egy jó receptet!
2015. nov. 8. 10:09
3/9 anonim válasza:
Capuccino krem: veszel capuccino port, eleg a classic de lehet vanilias is. Veszel 1 kocka margarint, +kristalycukrot.
Ezeket izles szerint össze kevered, margarinhoz teszel annyi cukrot es capuccino port h fincsi legyen. En csinaltam, nalunk nagy sikere volt:)
Vagy ganache, az étcsokoládé és tejszín. Csak össze kell olvasztani, jól lehuteni és felverni. 100gr csokinkent 100ml habtejszin.
2015. nov. 8. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
5/9 anonim válasza:
Én is úgy szoktam, ahogy a 4. ! Egyébként holland kakaóporból is lehet ilyen módon, ha nincs otthon csokid.
2015. nov. 8. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 anonim válasza:
Én is csokiból szoktam ez a legfinomabb, 2 deci tejszint felmelegítek, felolvasztok benne 1-2 tábla étcsokit, elkeverem, lehűtöm, majd fakanállal habosra keverem, mehet bele utána ízlés szerint keményre felvert tejszinhab is, ez kicsit lágyítja és finomítja a krémet.
2015. nov. 8. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
7/9 anonim válasza:
Ha mar igy lepontoztatok: van olyan elöiras valahol h csokimazas tortaba csak csokikremet lehet tenni?:O
Ha meg mar itt tartunk akk capuccino por helyett kakaopor azt ennyi.
2015. nov. 8. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
Wolf,
a kérdés az volt, hogy csokitortaba milyen krémet tudunk javasolni. A cappuccino az nem csoki és átlag embernél a csokitorta nem a bevonattöl lesz az
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!