Egy hagyományos vadas szósz-ragu receptetek van?
Figyelt kérdés
Hagyományos alatt azt értem ami alap fűszerek / zöldségekkel készül ami megtalálható itthon így hónap végén...(amik vannak itthon; bors , só , paprika , paradicsom , mustár , petrezselyem , oregánó , bazsalikom , majoranna , kömény , fokhagyma , hagyma , sertés fűszer , répa , gyökér , citrom , zsír , tejföl , liszt. Ezekből összehozható egy finom vadas? -ha igen kérlek írjátok le a menetét.) Igen első vadasom , 23/ffi. :)2017. febr. 3. 02:05
11/12 anonim válasza:
Gratulálok, jól megoldottad a fűszerezést is. Tényleg a több répától sokszor édesebbre sikerül, de lehet korrigálni, kóstolgatás közben jön rá az ember, mi is kellene még bele.Úgy látom leturmixoltad a zöldségeket, mert szép , homogén állagú a mártás.
Azért egyszer, ha lesz időd, próbáld ki zsemlegombóccal is :)
További sok sikert a konyhában.
Üdv:)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, holnap csinálok hozzá zsemlegombócot mert csak 3 adag tésztát főztem ki. :)
Amúgy a pépesítést egy aprítógéppel tudtam megoldani 2 adagban, annyira kis térfogatú.
Le is "dokumentáltam" a receptet, legközelebb kipróbálom vadhússal is. :)
Köszi még egyszer, jó hétvégét! :)
2017. febr. 4. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!