Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért volt habos/buborékos a...

Miért volt habos/buborékos a piskótám tepsibe öntés után?

Figyelt kérdés
Megsülve jó lesz?
2017. febr. 1. 14:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Ahogy sül is ragyás...rengetegszer süttem már és sosem volt ilyen...mi az oka?
2017. febr. 1. 14:13
 2/6 anonim válasza:
Mostanra már kész van, nézd meg!
2017. febr. 1. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor szokott ilyen lenni, ha kevés a liszt, túl folyékony az állaga. Ilyenkor nem is jön fel. Nem lett lapos?
2017. febr. 1. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Kicsit lapos..nem lett valami jó tészta
2017. febr. 1. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Hmm, én meg azt szeretem, ha habos, akkor lesz finom, könnyű a tésztája.
2017. febr. 1. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
A sütőm sem a legjobb nehéz benne jó sütit sütni...
2017. febr. 1. 15:35

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!