Hogyan kell tisztán önteni?
Van nekünk egy üveg sűrű gyümölcs szörpünk. Ez a "önts egy kicsit a poharadba és hígítsd" fajtából. Bármikor próbálok pohárba önteni, a nyaka alá kalandoznak a cseppek, és mikor megemelem, hogy már elég lesz, folyik végig az oldalán. Mikor megszárad ragacsossá válik.
Hogyan kell úgy önteni, hogy ne csalja az üveg magára a szörpit, hanem mind a pohárba jusson?
Öntsd úgy, ahogy eddig.
Mikor végeztél, lassan fejezd be, és az utolsó cseppeket "húzd le" a pohár szélén.
Ez a legtöbb, amit így segédeszköz nélkül megtehetsz, de ez se tökéletes, mert túl sűrű, és az üveg nyakán a menetek nem engedik, hogy normálisan lehúzd.
Egy papírtörlőt is rátekerhetsz a nyakára, ami felissza azt az 1-2 cseppet, ami lefolyna.
Akár ott is hagyhatod, egy keskeny, vastag csíkot körbetekersz rajta, és ráragasztod celluxszal, jó szorosan, hogy az üvegre tapadva minden fel tudjon szívni.
Vagy megpróbálhatod ezt a rövid ital töltő adagoló csőrt is, Metro-ban, vendéglátós boltokban lehet kapni.
Azzal is cseppmentesebben lehet tölteni, de mivel nem erre van kitalálva, és túl sűrű neki a szörp, ezért valószínűleg elég lassan fog folyni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!