Melyik daráthús szeretitek jobban, a tálcásat vagy amit ti daráltattok?
Tálcásat ritkán veszek, mert többnyire túl sok zsírt darálnak bele.
Hentessel szoktam ledaráltatni a kiválasztott húst, mert úgy se kerül (sokkal) többe, illetve ha azt nézem, hogy abban nincs plusz ipari szalonna, meg zsírhegyek, akkor ár/érték arányban jobban jövök ki.
Én vettem otthonra elektromos darálót.
Mert a tálcás darált hús tele van mindenféle más dologgal, és nagyon zsíros.
A hentesnél daráltatottnál meg nem tudom, mikor mit darált előtte.
ÍGy meg megveszem a nekem tetsző húst, és biztos 100%-ban az kerül az ételbe.
Soha nem veszek darált húst. Sem előrecsomagoltat, sem hentesnél nem daráltatok.
Elhiszem, hogy élelmiszerbiztonság, EU-előírások stb. de mégsem bízom benne.
De nem csak a darált hússal vagyok így, de pl. a kockázott húst, szalonnát is kerülöm.
Mindig itthon darálom le a kiválasztott húst. Talán egyszer vettem tálcásat, de olyan volt, mint a kenőcs, felismerhetetlen húspép szerűség, úgy, hogy soha többet.
A Spárban szép a hús, de plusz 50 ft a darálás, ami 10 másodpercig tart mondjuk egy kiló esetében.És tényleg nem tudni mikori és mennyi van a darálóban... nem az 50 ft-ot sajnálom, hanem azt, hogy a kiválasztott húsnak, jó, ha a fele kerül az én zacskómba.
Akkor már inkább itthon, még, ha egy kis meló is van vele, meg a daráló elmosogatása.
Hahó, piroskéz huszárok!
A 4-est elfelejtettétek lepontozni?
Mi bajotok van a korrekt válaszokkal?
Apósomnak hentesüzlete volt, én láttam, hogy amikor a vevő kiválasztott egy darab húst, hogy neki azt darálják le, mi került még abba bele. A minimum, hogy a visszáruzott bőrökről még lekapargatták egy kicsit a hájat. És ezt úgy, hogy ott állsz, és látod. Akkor el lehet képzelni, hogy mi van a tálcás darált húsban. Egyszer vett a férjem egy tálcásat, az tele volt kis fehér karikákkal, gondolom egy nagyobb ér darabkái lehettek. Vajon hogy kerül a színhúsba nagyobb ér?
Szóval magam darálom a húst, legalább látom, hogy mi kerül bele a pénzemért. Meg ahogy az egyik válaszoló írta, van, amibe szárazabb hús kell, van, amibe szaftosabb, van, amibe egész durvára kell darálni, másba finomabbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!