Hogy kell túrós palacsintát főzni?
Figyelt kérdés
Már kerestem recepteket, de egyik sem tetszett. Tudtok segíteni?#Túrós palacsinta
2017. jan. 24. 10:01
1/7 anonim válasza:
Beleteszed egy edénybe, vizet öntesz rá, és melegíteni kezded a tűzhelyen.
De minek akarod megfőzni a palacsintát?
2/7 anonim válasza:
Hát pedig itt se tudjuk jobban elmondani. De esetleg youtubra üsd be és ott láthatod is hogy csinálják. De ha már főzni akarod a palacsintát nem sok jót jósolok a dologba.de sok sikert ne gyujtsd ki a lakást
3/7 anonim válasza:
A legjobb ha egy tálba teszed, öntesz rá annyi barna sört hogy ellepje, és beteszed a mikróba, 750 W-on, 2,4 percre.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
"Egyik sem tetszett" de mi volt velük a gond? Így csak ugyanazt fogjuk leírni még tizenötször. Amúgy nem nagyon tudom elképzelni mit lehet ezzel variálni.
6/7 anonim válasza:
Főzni sehogy... A palacsintát sütni kell, ha eddig még nem jöttél volna rá.
7/7 anonim válasza:
Hát szerintem
Először is fogsz egy Radics Petit és bele
Nyomod egy kis Facebok Idióták masszába, öszegyúrod,megfőzöd
Ráraksz egy kis túrót, és egy kis lekvárt
Is mert úgy szeretem :D, és
Kész is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!