A hurka ízvilágát mivel lehetne feldobni?
Figyelt kérdés
Hétvégén most sok helyen akciós a hurka (májas,véres,kolbi) így több félét is kipróbálok. Szóval egész hétvégén ezt fogjuk enni, de én mindíg csak csemegeubival és kenyérel eszem. Nem is zudom, hogyan lehet máshogyan. Mivel igazán finom a hurka? Hogy készítsem el?2017. jan. 21. 11:20
1/9 anonim válasza:
Sült krumplit hozzá és mustárt, vagy tartár mártást.
Nagyon szeretem zöldbab, tök, karalábé főzelékkel is,
Vagy kibontod a bőréből, és a tölteléket rakott káposztában összesütve tejföllel, sajttal borítva.
De ha kibontod a bőréből és zöldséggel össze = rizi-bizinek.
2/9 anonim válasza:
Mustárral, kenyérrel és valamilyen csalamádéval, nem kell tovább csicsázni :)
3/9 anonim válasza:
Párolt káposztával, hagymás törtkrumplival.
4/9 anonim válasza:
Lila hagymával is, finom borral kísérve.
5/9 anonim válasza:
Párolt lilakáposzta,(lehet fehér is dinsztelve ) vagy savanyúkáposzta, szintén dinsztelve ,nagyon finom köret a hurka mellé, ráadásul a savanykás köret sokat segít az emésztésben is.
6/9 anonim válasza:
Sütéskor kizsírozol vékonyan egy tepsit és az aljába karikára krumpit vágsz és arra rakod rá a hurkát, kolbászt egy kis vizet alá és sütőben sütve nagyon finom. Párolt káposzta mellé.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom kinek, és miért zavarta a szemét, hogy nem csak egy variációt írtam. A kérdező szerint egész héten hurkát-kolbászt fognak enni.
Az biztos, hogy totál kiakadnék, ha minden nap csak azt az egyféle verziót ehetném.
De aki lepontozott, annak csak hajrá, egye egész héten át minden nap ugyanazt!
8/9 anonim válasza:
Mi krumplipürével esszük, és savanyú káposztával, esetleg csalamádéval.
9/9 anonim válasza:
Mi úgy esszük, hogy káposztát megmosok, utána a tepsi aljába teszem, majd krumplit megpucolok, gerezdekre vágok, elhelyezem a hurka, kolbász körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!