Hogy mondjam el anyámnak, hogy a szülinapomra, a most sokak által támadott Laci bácsi féle Sült fagylalt-Lomnici csúcsot szeretném, ha elkészítené nekem?
Na, index.hu. Ne csináljunk már úgy, mintha az indexes online "újságírók" véleménye bármit is érne. Burzsuj bloggerek gyakorlatilag, "intellektuális" hülyegyerekek, akik szerint az ő véleményük valamiféle szent dolog, de nekem legikább ellenszenves kis sznobok.
Egyébként az online "újságokkal" leginkább ez a bajom. Belterjes pesti gyerekek, akiknél az újságíróság ott ér véget, hogy szeritük mi a trendi éppen a külföldi oldalak szerint, amikkel aztán ők itthon úgy ékeskednek, mintha újra feltalálték volna a kereket.
És? Attól még lehet finom a tortája, hogy megkritizálták a lasagne-ját, nem?
Szerintem ahogy én, anyukád sem fogja tudni, hogy mi lenne ciki ebben és nem fog kinevetni.
én egyből levágtam a kérdéskiíró poénját, de sajnos túl későn találtam ide.
Laci bácsit egyébként meghívhatnák a konyhafőnökbe krumplipucolónak. De onnan is kirúgnák azonnal, mivel az alapvető higiéniai előírásokat (HACCP) sem tartja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!