Bármilyan sütiben helyettesíthetem édesítővel a cukrot? Nem ront az állagán?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert eddig úgy gondoltam, hoyg a cukor is valahogy összetartja a sütiket, legalábbis amelyikben van. Lehet hogy butaság :) De az is lehet hoyg csak egy részét helyettesíteném édesítővel.2010. máj. 5. 14:08
1/2 anonim válasza:
Én mindent azzal csinálok. Lidl-s folyékony édesítővel, 279.- Ft egy üveggel, sokáig elég. 1 evőkanál= durván 2,5 evőkanál cukor. Ha habot, vagy ilyesmit kell cukrozni, ahhoz meg a tablettát töröm porrá, és vagy két kiskanálnyi porcukrot teszek bele. Még semmit nem rontottam el így, csak vigyázni kell, mert valahogy mindig édesebbnek tűnik a kaja, a süti.
2/2 anonim válasza:
Hát én sokáig nem ehetem cukrót szóval édesítőt kellet mindenbe rakni!!!Úgy se rószak az ételek DE CUKÓRRAL SOKKAL JOBB minden!! Az állagon nem ront egyáltalán és bár milyen sütihez használhatod!!!De ne feled cukorral sokkal finomabb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!